Politika zasebnosti

Uvod

Spletno mesto gonparty.shop je na voljo na spletnem naslovu https://gonparty.shop (v nadaljnjem besedilu: spletna stran) hrani in upravlja:

Comms eCommerce Limited
57 Amiens Street
D01YY11
Dublin
Ireland

Davčna številka: 3809189MH

(v nadaljnjem besedilu “Comms eCommerce Limited” ali “mi” ali “mi”).

V nadaljevanju se vse storitve, ki so dostopne prek spletne strani, imenujejo »storitev«. Vsi obiskovalci spletnega mesta, bodisi gostje ali registrirani uporabniki, se v nadaljnjem besedilu imenujejo »uporabnik«. To politiko zasebnosti lahko kadar koli spremenimo brez predhodnega obvestila.

Legislature

Comms eCommerce Limited kot upravljavec podatkov zagotavlja, da so vsi podatki uporabnikov obdelani v skladu z Direktivo EU o varstvu podatkov 2016.

Podatki, ki jih lahko zbiramo od vas

O vas lahko zbiramo in obdelujemo naslednje podatke:

– Informacije, ki jih posredujete z izpolnjevanjem obrazcev na naši spletni strani. To vključuje informacije, posredovane ob registraciji za uporabo našega spletnega mesta, naročanju na naše novice, objavljanju mnenj ali drugega gradiva na našem spletnem mestu ali zahtevanju dodatnih storitev. Prav tako vas lahko prosimo za informacije, ko sodelujete v tekmovanju ali promociji in ko prijavite težavo z našim spletnim mestom.

– Če stopite v stik z nami, bomo morda vodili evidenco te korespondence.

– Lahko vas tudi prosimo, da izpolnite ankete, ki jih uporabljamo za raziskovalne namene, čeprav vam nanje ni treba odgovarjati.

– Podrobnosti o rezervacijah, ki jih opravite preko našega spletnega mesta, in o izpolnitvi vaših rezervacij.

– Podrobnosti o vaših obiskih našega spletnega mesta, vključno z, vendar ne omejeno na, prometnimi podatki, podatki o lokaciji, dnevniki in drugimi komunikacijskimi podatki, ne glede na to, ali je to potrebno za naše lastne namene obračunavanja ali drugače, ter viri, do katerih dostopate.

Način zbiranja osebnih podatkov

Podatki se zbirajo na podlagi obrazcev ali vprašalnikov, ki jih je treba izpolniti. Podatki, ki jih zbiramo, so posredovani prostovoljno. Uporabnik je dolžan posredovati le podatke, ki so potrebni za rezervacijo.

Mladoletne osebe, ki želijo uporabljati storitev, mora nadzorovati vsaj eden od staršev. Comms eCommerce Limited ni odgovoren, če mladoletniki uporabljajo storitev brez zahtevanega starševskega nadzora.

Obvezni in neobvezni osebni podatki

V okviru uporabe storitve je uporabnike mogoče povabiti k izpolnjevanju obrazcev ali vprašalnikov, v katerih so določena polja obvezna/obvezna za izvajanje storitve. To bo jasno označeno. Druga polja so neobvezna.

Namen izbirnih polj je omogočiti Comms eCommerce Limited hitrejši stik z uporabniki in/ali pridobitev informacij, ki so pomembne v kontekstu storitve.

IP naslovi

Lahko zbiramo podatke o vašem računalniku, vključno z vašim naslovom IP, operacijskim sistemom in vrsto brskalnika, kjer je na voljo, za administracijo sistema in poročanje združenih informacij našim oglaševalcem. To so statistični podatki o dejanjih in vzorcih brskanja naših uporabnikov in ne identificirajo nobenega posameznika.

Piškotki

Med uporabo storitve lahko uporabljamo piškotke, ki izvirajo iz domene https://tomorrowland.si in vseh njenih poddomen. Uporabljamo piškotke, da vas ločimo od drugih uporabnikov našega spletnega mesta. To nam pomaga, da vam zagotovimo dobro izkušnjo, ko brskate po našem spletnem mestu, in nam omogoča, da izboljšamo naše spletno mesto.

Piškotek je majhna količina podatkov, ki pogosto vključuje anonimen edinstven identifikator, ki se brskalniku pošlje iz računalnika spletnega mesta in se shrani na trdi disk vašega računalnika, če se strinjate.

Piškotki so lahko naši ali tretja oseba. V naših piškotkih ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov, ki bi jih lahko uporabili za identifikacijo posameznikov, vendar piškotke uporabljamo za namene sledenja.

Čeprav so piškotki potrebni za polno uporabo storitve in vseh njenih funkcij, lahko uporabniki vedno zavrnejo sprejem piškotkov.

Prosili vas bomo za vaše soglasje z našo uporabo piškotkov v skladu s to politiko in v skladu s tem pravilnikom. Če se ne strinjate, nato pa nadaljujete z ogledom našega spletnega mesta ali naredite rezervacijo na našem spletnem mestu, se bo štelo, da ste soglašali, da nastavimo piškotke v skladu s to politiko.

Shranjevanje in prenos

Podatki, ki jih običajno zbiramo od vas, ne bodo, ampak se lahko prenesejo in shranijo na destinacijo zunaj Evropskega gospodarskega prostora (»EGP«). Obdeluje ga lahko tudi osebje, ki deluje zunaj EGP in dela za nas ali za enega od naših dobaviteljev. Takšno osebje se morda med drugim ukvarja z izpolnjevanjem vaših rezervacij, obdelavo vaših plačilnih podatkov in zagotavljanjem podpornih storitev. S posredovanjem vaših osebnih podatkov se strinjate s tem prenosom, shranjevanjem ali obdelavo. Sprejeli bomo vse razumno potrebne ukrepe, da zagotovimo, da se vaši podatki varno obravnavajo in v skladu s to politiko zasebnosti. Vsi podatki, ki nam jih posredujete, so shranjeni na naših varnih strežnikih. Vse plačilne transakcije bodo šifrirane. Kjer smo vam dali (ali kjer ste izbrali) geslo, ki vam omogoča dostop do določenih delov našega spletnega mesta, ste odgovorni za ohranjanje zaupnosti tega gesla. Pričakujemo, da tega gesla ne boste delili z nobeno drugo osebo ali storitvijo in ne boste podpirali nobene izgube, ki bi nastala zaradi njegove skupne rabe. Žal prenos informacij preko interneta ni povsem varen. Čeprav se bomo potrudili, da zaščitimo vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših podatkov, posredovanih na naše spletno mesto; vsak prenos je na lastno odgovornost. Ko bomo prejeli vaše podatke, bomo s postopki in varnostnimi funkcijami poskušali preprečiti nepooblaščen dostop.

Cilji in uporaba

Osebne podatke lahko zbira in obdeluje samo Comms eCommerce Limited za enega od naslednjih ciljev:

  • Za zagotovitev, da je vsebina našega spletnega mesta predstavljena na najbolj učinkovit način za vas in za vaš računalnik
  • za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti in pravic med Comms eCommerce Limited in uporabnikom;
  • za registracijo in sodelovanje v storitvi (vključno, vendar ne omejeno na natečaje);
  • za raziskovalne in statistične cilje;
  • omogočiti podjetju Comms eCommerce Limited ali njegovim partnerjem, da stopijo v stik z uporabniki glede storitve ali dodatnih povezanih storitev;
  • izboljšati vsebino in kakovost storitve;
  • sestavljanje skupinskih profilov (ne posameznih oseb);

Če ne želite, da vaše podatke uporabljamo na ta način, označite ustrezno polje na obrazcu, na katerem zbiramo vaše podatke, se odjavite od vseh e-poštnih sporočil, ki jih prejmete, ali nas obvestite na info@tomorrowland.si

Pravica do dostopa in popravka vaših osebnih podatkov

Imate pravico do dostopa do informacij o vas. Uporabniki lahko kadar koli preverijo stanje svojih osebnih podatkov, ki jih zbira in obdeluje Comms eCommerce Limited, če se prijavijo v svoj račun ali nam pošljejo e-pošto na info@tomorrowland.si

Zahteva za dostop in preverjanje podatkov uporabnikov mora prispeti z istega e-poštnega naslova, s katerim se je uporabnik prijavil. Comms eCommerce Limited bo uporabnika obvestil o stanju vaših osebnih podatkov v najkrajšem možnem času.

V primeru napake, netočnosti ali prekinitve glede vaših osebnih podatkov, lahko uporabnik od nas zahteva, da te podatke popravimo ali spremenimo.

Če uporabnik meni, da storitev ne spoštuje zakonodaje o varovanju osebnih podatkov, nas lahko kontaktira preko kontaktnih podatkov, navedenih v 10. členu te Politike zasebnosti.

Privolitev in odstranitev

Z uporabo storitve se uporabniki izrecno strinjajo s politiko zasebnosti družbe Comms eCommerce Limited. Če uporabniki želijo, da se njihovi osebni podatki odstranijo iz naše baze podatkov, nas kontaktirajte po e-pošti ali navadni pošti s kontaktnimi podatki, navedenimi v 10. členu te Politike zasebnosti. Zavezujemo se, da bomo osebne podatke odstranili v najkrajšem možnem času, razen seveda, če gre za podatke, ki jih je treba hraniti v skladu z zakonom ali pogodbo.

Lastnina in razkritje

Vse informacije in osebni podatki, zbrani v zvezi s storitvijo, pripadajo Comms eCommerce Limited in se uporabljajo samo v skladu z načeli in določbami, določenimi v tej Politiki zasebnosti.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam:

  • V primeru, da prodamo ali kupimo katero koli podjetje ali sredstva, lahko v tem primeru razkrijemo vaše osebne podatke bodočemu prodajalcu ali kupcu takega podjetja ali sredstev.
  • Če nas ali skoraj vsa naša sredstva pridobi tretja oseba, bodo v tem primeru osebni podatki o naših strankah eno od prenesenih sredstev.
  • Če smo dolžni razkriti ali deliti vaše osebne podatke, da bi izpolnili kakršno koli pravno obveznost, ali da bi uveljavili ali uporabili naše pogoje uporabe ali naše pogoje rezervacije ali zaščitili pravice, lastnino ali varnost e-trgovine Comms Limited, naše stranke ali drugi. To vključuje izmenjavo informacij z drugimi podjetji in organizacijami za namene zaščite pred goljufijami in zmanjševanja kreditnega tveganja.

Drugo

Ta pravilnik o zasebnosti ne posega v pravico Comms eCommerce Limited, da na podlagi dogovora, zakona, predpisov itd. sprejme nadaljnje ukrepe v zvezi z določenimi uporabniki storitve. Uporabniki se strinjajo, da lahko Comms eCommerce Limited občasno posodablja to Politiko Zasebnosti brez predhodnega obvestila. Vsa vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti naslovite na info@tomorrowland.si.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

V košarici ni izdelkov.